Travel Pressentation 2017

De jaarlijkse mediaworkshop Travel Pressentation vindt op woensdag 8 november plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht, de vakantiehoofdstad waar jaarlijks pakweg 120.000 bezoekers zich laten en inspireren voor hun volgende vakanties en trips. 

 
Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, naast het Centraal Station, op loopafstand van het historische stadscentrum en is dus goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. 

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden 'Jaarbeursplein'. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan hier uw reis met openbaar vervoer.

Auto & Parkeren
Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding 'Jaarbeurs'. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Voor actuele informatie over de bereikbaarheid van het Utrechtse centrum en wegwerkzaamheden in dit gebied, kijkt u op Goedopweg.nl.

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto's van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u  parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer over de milieuzone rondom Jaarbeurs en bekijk ons parkeeradvies.

Park & Ride
Een combinatie van auto en openbaar vervoer is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn 8 stations met een Park & Ride voorziening.