Liefde voor Limburg

Wist u dat Noord-Limburg met 5 miljoen overnachtingen en 28 miljoen dagbezoeken per jaar in de top 3 staat van binnenlandse bestemmingen?

Noord-Limburg biedt behalve verschillende grote attracties (denk aan Attractiepark Toverland, Hertog Jan Brouwerij en Kasteeltuinen Arcen) talloze leuke en verrassende dagjes uit. Het landschap verkennen vanaf de rug van een ezel of zelf blauwe bessen plukken behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook biedt de regio rondom Venlo leuke overnachtingsadressen aan zoals de bekendere Center Parcs parken en Landal parken. Maar ook kamperen bij de boer of overnachten in een volledige energie neutrale B&B kan in Noord-Limburg. 

Daarnaast is Noord-Limburg lekker bourgondisch en kan er genoten worden van een eerlijke en heerlijke keuken boordevol met streekproducten. Die zijn niet alleen te proeven maar ook te zien op diverse plekken door bijvoorbeeld een bezoekje aan de boer te brengen of door een van de streekwinkeltjes binnen te lopen.

Een dekkend fiets- en wandelroutenetwerk met diverse verrassingen onderweg zorgt ervoor dat al die fijne plekjes aangedaan kunnen worden én de mooiste landschappen en vergezichten meegepikt worden. 

De website www.liefdevoorlimburg.nl biedt inzicht in welke plekken niet gemist mogen worden tijdens een bezoek aan Noord-Limburg.

Benieuwd geworden naar deze regio? Wij van Liefde voor Limburg, Ilse Lenders en Jeske van Gerven, ontmoeten u graag op 28 oktober in Utrecht!